SUCCESVOL
PRODUCT
ONTWIKKELEN

Start met goede begeleiding

6099d01_3067

OVER ONS

De juiste kennis en vakmanschap

Onderzoeken wijzen het keer op keer uit: een schrikbarende 70% van de productontwikkeling leidt niet tot een nieuw product op de markt. Dat is zonde van alle tijd die deze langdurige processen innemen, maar ook zonde van de enorme bedragen die in deze projecten worden geïnvesteerd.

Het project eindigt als weggegooid geld en tot overmaat van ramp zijn er geen nieuwe producten ontwikkeld, terwijl bedrijven die nieuwe producten juist hard nodig hebben. Met nieuwe producten behaalt een bedrijf namelijk de strategische doelstellingen, wordt er meer winst gegenereerd en groeit het bedrijf verder.

Productontwikkeling is een complex proces waarbij veel disciplines bij elkaar komen. Het bundelen van creativiteit, techniek en commercie vereist het maken van veel ingewikkelde keuzes. Om de juiste keuzes te maken is veel expertise nodig. Meestal is het niveau van kennis en ervaring binnen projectteams en organisaties te laag en zelfs professionele ontwerpbureaus hebben regelmatig onvoldoende kennis in huis om de juiste keuzes te maken.

HOE

Wat brengt succes ?

Om wél succesvol te worden hebben bedrijven dus externe hulp bij productontwikkeling nodig, en daarvoor heeft studio GYDIAR de nodige expertise. Om de succesratio te verdubbelen hebben wij de GYDIAR methode ontwikkeld, die de perfecte condities voor juiste keuzes verzorgt. Ondertussen focussen we samen op het einddoel: een product ontwikkelen dat naadloos aansluit op de organisatie en de kopers. Zo draagt een product bij aan het realiseren van doelstellingen.

Studio GYDIAR zet deze unieke methode op twee vlakken in:
Ten eerste bij productontwikkeling zelf. Zo ontwikkelen wij complete projecten, nemen we de projectleiding over of verzorgen we projectcoaching. Voor alles waar we mee mogen helpen geldt hetzelfde: met de GYDIAR methode werken we heel gericht naar een succesvolle afronding.

Ten tweede willen wij de methodiek ook op een hoger niveau implementeren, zodat bedrijven gestructureerd met productontwikkeling bezig zijn en ondertussen de GYDIAR methode in het vizier houden. Denk aan productbeleid, -strategie en branding, waarbij we onderdelen zoals huisstijl, productidentiteit & productimago onder de loep nemen. Ten slotte bekijken we hoe wij samen productontwikkeling binnen een bedrijf optimaal organiseren.

VERDUBBEL DE SLAGINGSKANS VAN UW PRODUCT!

Onze quickscan geeft een objectief beeld van de huidige situatie. Hierdoor is het "out of the box" denken direct aanwezig
en krijgt u van ons op een presenteerblaadje waar de verdediging noodzakelijk is.

LAAT EEN TERUGBELVERZOEK ACHTER

Ligt de lat te hoog ?

Studio GYDIAR legt de lat hoog. Wij zijn overtuigd van onze aanpak, en onze eigen doelstellingen zijn dan ook ambitieus. Met onze GYDIAR methode streven wij naar een verdubbeling van het aantal projecten dat leidt tot marktintroducties. Concreet betekent dat groei van 30% naar minimaal 60%. Dát is het verschil wat kwalitatieve productontwikkeling volgens een unieke methode kan maken!